Erdélyi Riport » Hír plusz komment » 3. oldal

Hír plusz komment, augusztus 24.

A gülenizmus a rendszámtáblákról is visszaszorul, a romániaiak nem félnek a terrorfenyegetettségtől, cáfolják a törökországi bombák áttelepítését, s az utolsó amerikai város is feladta a szeszmentességét. Legújabb hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, augusztus 16.

Elfelejtett ikertornyok, veszélyes korai kelés, román olimpiai fiaskó és egy újabb hazai pártfúzió keddi hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, augusztus 12.

Medvegyev fejét követelik az orosz pedagógusok, szabadnap járt az olimpiai aranyért Fidzsin, jönnek a háromnyelvű helységnévtáblák Nagybányán, továbbá egy kivételezett sofőr pénteki kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, augusztus 11.

Álfegyvercsempészek Marosvásárhelyről, Rogán a sikeres feltaláló, kábult phenjani munkások, valamint nagy román építők csütörtöki kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, augusztus 2.

Nevén kell nevezni a mogyorót, figyelni kell, hogy Trump épp mire gondol, Rogán kefírt kapott, a szomszédja milliárdokat, a mi Pontánk viszont már csak Victor és nem doktor. Keddi hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 29.

A norvég nagylelkűségnek nincs határa, nem minden tanár lesz címzetes, az oroszok már Rióban, Magyarország pedig olyan nagy, hogy még egy vonat is eltéved benne. Pénteki hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 28.

Szabadlábra kerül Reagen merénylője, közvitán a külföldiek szavazása, erősödő magyar jobboldal, tankötelezettség börtönbüntetés helyett csütörtöki kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 27.

Dress code dívik Dubrovnikban, jön a romániai NATO-dandár, oroszokat gyanúsító Obama, s baljós jelek a riói olimpia körül mai kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 26.

Európai vándornépek, megbírságolt hazai mobilszolgáltatók, egy bonyodalmas Băsescu-poszt, valamint alkotmányellenes tháj makákók legújabb kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 25.

Székeket rajzoló exkormányfő, áron alul elkelt Yahoo, hazai menedékkérelmi statisztika, és török ellenzéki demonstráció mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB