Erdélyi Riport » Hír plusz komment » 2. oldal

Hír plusz komment, 2016. október 14.

A román kormány fizet a Bölcsességért, határok fölött egyesít a pálinka, Toró T. Tibor megszólítja a maradék hatvan százalékot, s fokozódik a lengyel-francia barátság legújabb kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 13.

Színész-csendőr koprodukció Jászvásárban, nyomós érvek egy amerikai filozófus vitában, kiengedték a Maros megyei ál-fegyverkereskedőket, továbbá a már mindenki könyökén kijövő Trump újabb hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 6.

Egy érvénytelen népszavazás... Brazíliában, egy új kártya a fociban, kutyavita a rommagyar politikában, valamint a lehallgatásügyi csúcshivatal ötlete mai kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 5.

Tőkehalak nyelvi problémái, kiadó angol pártelnöki szék, nehézsúlyú vendég a parlamentben, továbbá csillaghullás Romániában.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. szeptember 30.

Egy nehezen hihető alku, egy megkésett gesztus, egy elnöki felszólítás és pár kivágott képkocka pénteki hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír pusz komment, 2016. szeptember 29.

Atipikus hazai vadvédelem, egy elhivatott salvadori úr, egy fenéken harapott celeb, valamint az eszüket vesztő amerikaiak legújabb hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. szeptember 28.

Plágiumvád Kövesi DNA Laura ellen, Svájc kicsivel még mindig előttünk, Kolumbuszt nem tisztelik a balos katalánok, s egy újszülött eggyel több anyukával szerdai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, szeptember 27.

Jó hír munkanélküli kémfőnök-aspiránsoknak, még jobb hír a Mars szerelmeseinek, annál rosszabb napjuk volt viszont a főnöküktől letolást kapó román szocdem képviselőknek mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, szeptember 26.

Négynapos munkahét egy romániai reklámcégnél, újfajta alkohol másnaposság nélkül, írói hamvak értéken felül, kétfarkú kampány Erdélyben és a Partiumban mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, szeptember 23.

Ferenc pápa a média veszélyeiről, Gabriel Oprea az önsorsrontó SMS-ekről, egy norvég rokker a váratlan kampánysikerről, továbbá egy fordulatos hazai karrier mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB