Erdélyi Riport » Hír plusz komment

Hír plusz komment, 2016. december 9.

Közmunkások a kéményben, Mick Jagger a dédapa-apuka, Kőműves Kelemen munkában, nem bírja el Románia az alkotmány értelmezését. Legújabb hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. november 28.

Fióknak írt doktori dolgozatok, felerészben gyanús jelöltek, meghekkelt villamosok és egy elhalasztott interjú mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. november 24.

Fico kifakadt a sajtó ellen, a Viagra jó a magas helyek ellen, Clinton egyre nagyobb fölénnyel vezet Trumppal szemben, a PRU pedig a szimbólum-tiltás ellen harcol mai kommentjeinkben.

 


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. november 23.

Nem lehet elég hamar kezdeni a forradalmat, nem mindegy, mivel kezdünk az elnökséghez, s nem feltétlenül a kormány kell megmondja, mi legyen a boltban. Friss hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, november 3.

Egy kelletlen szövetséges-jelölt, kellemetlen apró vendégek, felfoghatatlanul nagy pénzek, s kifogástalan úriemberek legújabb kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. november 2.

Sámánmutyi Dél-Koreában, drága drót a Michelin-csillagos vendég torkában, fizetésemelés Izlandon, bűnbakkeresés Felcsúton mai kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 27.

Eláruljuk, ki a Népszabi új tulajdonosa, túlélni látszanak a britek a Brexitet, zaklatják kollégáik a női képviselőket, lázadnak a papok Tomisz érseke ellen mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 25.

Az EMNP a távolmaradást választja, az amerikai fiatalok sehogyan sem választanának, a dinók a társaságot választották, az RMDSZ pedig célba vette a román választókat. Keddi kommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 24.

A jogállamért meg kell küzdeni, Moszulnál rendet kell tenni a sok ostromló között, Romániának egyesülnie kellene, Litvániában kicsire is adtak a választók. Hétfői hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, 2016. október 18.

Német veszély a gyalázkodó kommentelőkre, Oprea lassan jött és nem kocsmából, jobbikos-fideszes pengeváltás 56-ról, s Trump-hír nélkül nincs hírkomment legfrissebb hírkommentjeinkben sem.


TOVÁBB