Erdélyi Riport » Hír plusz komment » 4. oldal

Hír plusz komment, július 24.

Román ügyészek az erdogani bosszúhadjárat ellen, a Queen nem adja Trumpnak a bajnok-dalát, forrás bugyog a sztrádán, applikáció a falopások ellen vasárnapi kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 21.

Szárnyaszegett zöld-fehér sas, csalódást okozó Ted Cruz, vaklárma Brüsszelben, s kitüntetett teniszcsillag mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 20.

Nekünk is jár a Pokemon Go, Nagybányának pár óráig volt polgármestere, Törökországban is mindenki gyanús már, s egy kicsit ugyan, de drágul a cigaretta. Legújabb hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 14.

Brexit-reklámarcból külügyminiszter, ígéret a demencia elleni oltásra, Basescu a pártok kohója, s alagútterv a Kossuth tér alatt mai kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 11.

Sörben a perui igazság, börtöntúlkínálat a hollandokál, fogyatkozó román szélsőjobb, és egy szerencsétlen nyilatkozat mai kommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 9.

Hasznos tanácsok a kínai vezetőknek, fordulópont Geoană karrierjében, egy újabb Vaslady a spájzban, német szakember a román válogatott élén mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 5.

Dragnea megnevezte a PSD fő ellenségét, hangszálaikat edzik a japán olimpikonok, olvasnivalót kaptunk Clinton asszonytól, s veszélyesebb a teniszlabda, mint a gépkarabély. A világ dolgai mai hírkommentjeinkben.


TOVÁBB

Hír plusz komment, július 4.

Jogtalanul szedett be jogdíjakat a Warner Music, Ponta immár jogerősen plagizált, Izland első embere közemberként viselkedett, biztonságos ruhaviseletet javasolnak az emírségek polgárainak. Hétindító kommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, június 30.

Négy fekete bárány a Néppártban, tükörtelenített brit próbafülkék, balos politikai fordulat Mongóliában, Ponta ingyen dolgozik Erdogannak. Friss hírkommentjeink.


TOVÁBB

Hír plusz komment, június 29.

A Brexit az angol nyelvet is kiszorítaná Brüsszelből, Hillary Clinton vezeti a közvélemény-kutatásokat, csattogott a köztévében a karikás ostor, s újra nemet mondott a román kormány az önkormányzati vezetők plusznyugdíjára. Szerdai hírkommentjeink.


TOVÁBB