Helló, Diktátor!

2015. 05. 22. 15:28

Hello, Diktátor! - köszöntötte Orbán Viktort pénteken az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker. Persze felfoghatjuk mindezt viccelődésnek is, hisz Orbán nem sokkal később nyelvet öltött a mókás politikusra, és egyébként is van közös múltjuk az ilyesmiben, hiszen pár hónappal ezelőtt Juncker a kezénél fogva húzta el a magyar miniszterelnököt egy sajtótájékoztatóról.
Igen, biztos vagyok benne, hogy a diktátorozás nem több enyhe csípkelődésnél, hiszen a demokratikus Európában ez a szó csak puszta élc lehet. Azt hiszem még nevetnék is, ha mindezt nem egy olyan embernek címezték volna, akivel szemben a napokban zárt össze a saját pártcsaládja, mert a halálbüntetés mellett kampányolt, illetve Magyarországról azt állította, hogy sosem volt multikultúra, mintha a magyarok nem éltek volna együtt évszázadokon keresztül egy államon belül  számtalan más néppel, illetve élnek most is a határokon kívül. Nem akarom én ezt túldramatizálni, tudom, hogy Orbánnak nem a száját, hanem a kezét kell figyelni, a Jobbik pedig a nyakában liheg, ki kell fogni a szelet a vitorlából, alapvetően jámbor lélek ő, ez a diktátorosdi csak az álca, amit jól el lehet adni, hiszen ez a Hello, Diktátor! pólón, bögrén, bevásárlószatyron is igen jól mutatna. Lehet erre kéne építeni az országimázst, dobhatnának vele még egy nagyot, az egyébként is élénkülő turizmuson.

Persze ez a román idegenforgalomnak nem tenne túl jót, már látom magam előtt, ahogy a Drakula kastélyok konganak az ürességtől, mert minden valamirevaló nyugati turista az Orbán-villába jár borzongani.

 

T.S.P.Ossza meg másokkal is!Szóljon hozzá!