Funar doktor megüzente...

2016. 08. 12. 10:11

Funar doktor megüzente a román népnek, hogy ne gyászolja Bourbon Ana címzetes királyné, I, Mihai exkirály feleségének elhunytát, mert személyével kapcsolatosan az illetékesek elhallgatták a következő igazságokat:

  1. A Párizsban, 1923-ban született Ana hercegnő egy zsidó családban született, francia, svájci, angol és feltehetően izraeli állampolgár volt.
  2. Ana hercegnő soha sem kért román állampolgárságot, és nem volt hajlandó megtanulni románul.
  3. Ana hercegnő 1948-ben nem a román királlyal, hanem egy bizonyos Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen polgárral kötött frigyet, akit soha nem koronáztak meg Románia királyává. A házasságkötésre Románia köztársasággá válása után került sor, Mihai pedig soha nem tette le az Alkotmány által előírt kötelező esküt a román parlament színe előtt. Emiatt a DNA-nak vizsgálatot kell indítania a királyi háznak jogtalanul visszaszolgáltatott ingatlanok és földbirtokok ügyében.
  4. Mihai Hohenzollern-Sigmaringen és a felesége 1989. július 4-én – más román nemzetárulókkal egyetértve – a Genf melletti rezidenciájukon aláírta azt az 1989. június 16-án kelt budapesti Nyilatkozatot, mely Erdély Magyarországhoz való csatolását követelte. (Szerk. megj.: 1989. június 16. – Nagy Imre újratemetésének napja, amikor szó sem esett Erdélyről!)
  5. Románia minden királya, I. Károllyal kezdődően, illetve valamennyi királynéja, zsidó volt. Románia akkori alkotmánya tiltotta, hogy az uralkodó román nővel köthessen házasságot.
  6. Stb., stb., stb.,

Tehát a román kormánynak azonnal vissza kell vonnia azt a határozatát, mellyel agusztus 13-át, a címzetes királyné temetésének napját, nemzeti gyásznapnak nyilvánította.

A dr. Georghe Funar által jegyzett történelmi csemegéket válogatta és csokorba gyűjtötte:

Szilágyi AladárOssza meg másokkal is!Szóljon hozzá!