Erősítsd a süntudatot!

2016. 07. 07. 19:08

Sünöket terelő juhászt, illetve sünészt keresnek egy angliai kisvárosban. Ajánlat: havi kétezer font fizetés. Elvárás: bírni a szúrást. Az állásajánlatot Simon Judit ismerteti.

 

A sünök felügyelőjének a médiával is jó kapcsolatra kell törekednie

 

Nagyszerű munkalehetőséget kínálnak Angliában a suffolki Ipswich településen. A fizetés évi 24 ezer font, azaz több mint 120 ezer lej, a munkaszerződés két évre szól. Felsőfokú végzettség nem szükséges és elegendő a társalgási színtű angol nyelvtudás, amit szóban kell bizonyítani. Előnyt jelent némi jártasság az állattanban. A munkakör megnevezése: sünfelügyelő. Munkaköri leírás a nol.hu szerint: „A Hedgehog Officer, vagyis sünügyi tisztségviselő feladata elsősorban a sünök közlekedési útvonalának feltérképezése és a biztosítása, illetve az állatok igényeinek megismertetése széles körben. A fentieket a szomszédok, és egyes utcák összefogásával kell elérni. A cél legalább ötven „sünutca” létrehozása. A közösségszervezés, vagyis a kiskertek tulajdonosainak süntudatos közösségé formálása, illetve a média kezelése is a munkakör része.”

Jelentkezni július közepéig lehet, addig a brexit még nem lép életbe, mehet bárki sünöket „terelő juhásznak.” A lakosság szúrós tekintettel figyeli majd a munkát.Ossza meg másokkal is!Szóljon hozzá!