A részletekben strandoló ördög

2016. 06. 30. 17:37

Vadonatúj élményfürdő épült Nagyváradon, a sajtónak már be is mutatták, irigylésre méltóan gazdag a szabályzata, csak éppen nem nyílt még meg. Simon Judit jegyzete.

 

Mintha egy Rejtő-történet elevenedett volna meg a választások utáni első, rendkívüli nagyváradi tanácsülésen. Arról a bizonyos házról, ahol a vendég a világ minden tájáról érkezett lányok közül választhat, s a tizedik emeleten kiderül: nők még nincsenek, de ugye az elképzelés megfelel a kedves vendégnek.

A partiumi városban felépült egy élményfürdő, melyben, a tervek szerint lesz minden, mi szemnek, testnek ingere, többféle masszázs, szempillafestés, műköröm-készítés, sőt, még víz is lesz a medencékben. Kisebb vita után a városatyák és -anyák megszavazták a nyitvatartási időt, szabályokat és szabályzásokat, no meg a borsos árakat. Ebből például többek között az is kiderül, hogy a számtalan tiltás mellett a fürdő területén tilos szaladgálni (a gyerekek ugye nem is szoktak soha), s a medencében fürdés közben tilos vizet nyelni (arra ugye ott vannak a büfék). Ellenjavallt a napszemüvegek viselete is. Csak egy baj van a szép, új létesítménnyel: még nem nyitották meg, s egyelőre azt sem tudni, mikor adják át a méregdrága Aquaparkot, merthogy még nincs személyzet. A polgármester azt mondta: amint megnyílik, mindenki meg lesz elégedve. Rejtő mester bólint egyet és elkönyveli: ezt már megírta.Ossza meg másokkal is!Szóljon hozzá!