Argentín tánc a váradi várban

2016. 07. 31. 22:15

A nagyváradi várszínpadon lép fel augusztus közepén az Argentínából érkező Bafolse Együttes, amelynek missziója a hagyományos argentin tánckultúra népszerűsítése.

 

Augusztusban különleges vendégeket fogad a Szigligeti Színház: a várszínpadon lép fel ugyanis az Argentínából érkező Bafolse Együttes, amelynek missziója a tradícionális  argentin tánckultúra népszerűsítése. A nemzetközi elismerésnek örvendő csapat az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és több Európai ország után először vendégeskedik Nagyváradon. A Debreceni Virágkarnevál szervezőivel együttműködésben sorra kerülő nagyszabású előadásban harminc művész, köztük profi táncosok és zenészek lépnek fel. A latin-amerikai hangulatú produkcióra augusztus 15-én, hétfőn, 20 órától kerül sor.

A Szigligeti Nyári Esték előadásaira jegyek a színház jegypénztárában (nyitva keddtől péntekig 14–19 óra között), online, a www.biletmaster.ro oldalon, valamint a szabad helyek függvényében, az előadások előtt egy órával a helyszínen is kaphatók. Rossz idő esetén az előadásra a Szigligeti Színház nagytermében kerül sor.Ossza meg másokkal is!Szóljon hozzá!