Szatmárnémetibe és Temesvárra utazik az M Studio

2016. 11. 11. 15:00

Az M Studio két erdélyi városban lép színpadra a következő napokban: november 13-án Szatmárnémetiben mutatják be a Kampf című előadást, 15-én pedig Temesváron lesz látható a Tavaszi áldozat című produkciójuk.

 

 

A társulat meghívást kapott a november 4-13. közt zajló 8. Interetnikai Fesztiválra (IFESZT8), melynek idén a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat ad otthont. A Fehér Ferenc rendezésében készült Kampf című előadásuk a rendezvény záró napján, november 13-án, vasárnap délután 17 órakor lesz látható a helyi Szakszervezetek Művelődési Házában. Az előadást szakmai beszélgetés követi, melynek során alkotók és nézők egyartánt feltehetik a produkció kapcsán bennük megszülető kérdéseket.

Az M Studio előadásai az elmúlt évadokban sikert arattak a temesvári közönség és a helyi szakma köreiben. A Csiky Gergely Állami Magyar Színház ebben az évadban is vendégjátékra hívta a társulatot, ezúttal a Tavaszi áldozat c. előadást mutatják be Andrea Gavriliu rendezésében Temesváron. A produkcióra november 15-én, kedden este 19 órakor kerül sor a színház nagytermében. Sztravinszkij zeneműve a társulat sajátos nyelvezetén át a helyi közönség számára is megnyitja majd a klasszikus zene és a kortárs tánc befogadásának újabb lehetőségeit.Ossza meg másokkal is!Szóljon hozzá!