Könyvet és képeket kínál a MÚRE

2016. 11. 26. 15:51

Temesváron és Kolozsváron mutatja be a MÚRE legújabb riportkötetét, a kincses városban sajtófotókból válogatott kiállítást is nyitnak.

 

Az egyesület kiadásában megjelent riportkötetek

 

December 3-án szombaton este Temesvárott az Új Ezredév Református Központ konferenciatermében mutatják be az ősz folyamán megjelent, Hol vagytok temesvári magyarok? című riportkötetet, amely a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete nyári riporttáborában készült anyagokat tartalmazza, erdélyi, partiumi és vajdasági szerzők írásait. Rácz Évával, az egyesület elnökével és Szűcs Lászlóval, a kötet szerkesztőjével házigazdaként Bartha Csaba beszélget.

A könyvet december 6-án Kolozsvárott is bemutatják, 18 órától a Minerva Művelődési Egyesület kiállítótermében. Rácz Éva beszélgetőtársa ezúttal Győrffy Gábor. A könyvbemutató előtt nyitják meg a MÚRE idei, Brassai 2015 elnevezésű sajtófotó pályázatának anyagából válogatott kiállítást. Megnyitó beszédet mond a zsűri egyik tagja, Dorel Găină képzőművész, a Művészeti Egyetem professzora.Ossza meg másokkal is!Szóljon hozzá!